Thomas Sabo

thomas-sabo
Bekijk de Thomas Sabo sieraden en Thomas Sabo bedels op BoumanOnline

Thomas Sabo is een revolutionair sieradenmerk uit Duitsland. De designer, Thomas Sabo, is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van prachtige zilveren juwelen. De Duitser pionierde op het gebied van zilveren sieraden doordat hij in feite de allereerste was die zilver gebruikte om modieuze sieraden mee te vervaardigen.

Kwalitatief goede, betaalbare en modebewuste zilveren sieraden creëeren was het uitgangspunt waarmee hij zijn imperium startte. Deze kernbeginselen bleken een “gouden” vondst want hij heeft het geschopt van goudsmid tot eigenaar van ‘s werelds grootste fabrikant van zilveren juwelen.

Bouman Juwelen is al sinds de introductie van het merk in Nederland, ruim 15 jaar geleden, nauw betrokken met de firma. Dit heeft geleid dat BoumanOnline zich als één van de weinige juweliers in Nederland officieel partner mag noemen. Deze prestigieuze titel is een bijzonder keurmerk dat door Thomas Sabo enkel aan de beste en meest toegewijde dealers wordt gegeven.

Naast de verkoop van Thomas Sabo Sterling Silver, wordt ook de bedelsieraden lijn van Thomas Sabo onder de naam Charm Club verkocht in de winkel én in de webwinkel.