Reparaties

Bouman Juwelen verzorgt alle mogelijke reparaties op het gebied van sieraden. Alle reparaties worden uitgevoerd in eigen ateliers door de echte vakmensen.

Buddha to Buddha Atelier
Bouman Juwelen heeft een speciaal service atelier voor Buddha to Buddha sieraden. Deze luxe en vaak zware zilveren sieraden hebben een net iets andere benadering nodig dan fijne gouden colliers of ringen met diamant. Door grote expertise en ervaring met de zilveren sieraden van het merk geeft Bouman Juwelen Culemborg nationale bekendheid verworven en komen cliënten uit het gehele land om hun Buddha sieraden een grote opknapbeurt te geven.

Reparaties binnen de Garantie
Voor reparaties aan sieraden die onder garantie vallen, werkt Bouman Juwelen Culemborg met alle merken waarvan er een Nederlands servicepunt aanwezig is. Ook met fabrikanten waarvan wij zelf niet de merken in de winkel verkopen worden goede relaties onderhouden. Wij kunnen daarom altijd bij hen terecht voor de service van uw juwelen.

Unieke Edelstenen
Voor juwelen met bijzondere diamanten of andere edelstenen werkt Bouman Juwelen exclusief samen met een Antwerps atelier. Het atelier wordt Europees gezien als één van de meest vooraanstaande bedrijven waar het gaat om kennis en vakmanschap met bijzondere edelstenen.

Sieraden

Merken

Service