R&C Diamonds

R&C-Visual

Een sieraad is het ultieme symbool voor een mijlpaal in het leven. Een geboorte, verloving, trouwdag, verjaring of jubileum krijgt vorm in een uniek ontwerp van edelmetaal en diamant. Het is dan ook het leven zelf dat R & C inspireert om nieuwe sieraden te ontwerpen en maken; iedere kostbare herinnering verdient het immers om duurzaam en exclusief vereeuwigd te worden.

Al ruim zestig jaar traditie, stijl en vakmanschap. R & C staat garant voor sieraden van de hoogste kwaliteit in alle fonkelende materialen die de natuur voor handen heeft: platina, goud, zilver en natuurlijk diamant.

R & C fabriceert alle sieraden zelf: van het eerste ontwerp, tot het gieten van het materiaal en het zetten van de steen. Beheersing van het ambacht maakt van ieder sieraad een exclusief kunstwerk.

R&C is een luxe sieradenmerk dat gebruik maakt van een groeibriljantsysteem. Het groeibriljantsysteem van R&C is in onze ogen het beste dat er bestaat. U kunt uw sieraad namelijk gebruiken als betaalmiddel. Zo kunt u een compleet nieuw sieraad uitzoeken met grotere of zelfs meer diamanten dan u al had.

De schitterende Alliance sieraden van R&C behoren ook tot dit systeem. De sieraden worden gemaakt van 18kt wit- en geelgoud en worden bezet met de mooiste edelstenen. Bovendien behoren de diamanten die door het atelier worden gebruikt tot de allermooiste die er te koop zijn.