Rabinovich

rabinovich
Bekijk de Rabinovich sieraden op BoumanOnline

Rabinovich sieraden hebben een unieke en compleet eigen uitstraling. De schitterend vormgegeven zilveren juwelen van het Deense merk zijn origineel en eigentijds. Rabinovich sieraden worden met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Sterling zilver en bezet met echte edelstenen.

De wereld van Rabinovich heeft een schat aan inspiratie te bieden. De natuur, cultuur, mode, design, maar ook de jaargetijden, kleuren, eten, dans, muziek, herinneringen, liefde, de vrouw…

Elk sieraad van Rabinvich vertelt een eigen verhaal en is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen. Want schoonheid is een schat om te koesteren.

Graag nemen wij u mee op een reis langs de schatten van Rabinovich. Er is altijd een ruime collectie op voorraad in de winkel zodat u een gedegen keuze kunt maken uit het complete assortiment. Wilt u de collectie online bekijken kunt u ook terecht bij onze webwinkel; BoumanOnline.