# Eigen Labels

atelierbouman
Bekijk de eigen sieradenlabels op BoumanOnline

Bouman Juwelen Culemborg biedt haar klanten het ultieme resultaat van meer dan 30 jaar ervaring in de juweliersbranche. Drie eigen labels met een geheel eigen gezicht brengen damessieraden uit onder de namen Bouman Trends, Atelier Bouman en Bouman Collectie.

Atelier Bouman biedt veelal extreme luxe, onze eigen ontwerpen worden uitgevoerd in 18 karaats goud of platina gecombineerd  met  enkel de beste, zelfgekozen diamanten maakt de Atelier lijn tot het meest exclusieve eigen label van ons juweliersbedrijf. Naast onze ontwerpen hebben wij met ons label de mogelijkheid om door klanten ontworpen sieraden te laten vervaardigen in de beste ateliers van Europa.

De Bouman Collectie is een uitgebreide lijn exclusieve gouden juwelen voor dames. Door de grootte van meer dan 800 verschillende items zoals ringen, colliers, oorsieraden en armbanden is er altijd een ruim aanbod aanwezig om een gedegen keuze te kunnen maken. Zo is er een uitgebreide collectie basis-gouden juwelen in geel-, wit- en roségoud. Daarnaast is er een breed assortiment sieraden met cultivéparels en diamant beschikbaar binnen de Bouman Collectie. Voor onze huiscollectie werken wij samen met enkele van de beste producenten van gouden juwelen in Nederland en België om u zo een optimaal aanbod te kunnen geven.

Het Bouman Trends label zag het levenslicht in het najaar van 2011, de collectie zilveren, trendy sieraden wordt nog altijd uitgebreid tot een niveau waarbij de collectie op zichzelf een heus merk te noemen is. De items in de Bouman Collectie worden ingekocht bij enkele producenten van sieraden in Italië, Duitsland en Thailand.