Monzario

monzario
Monzario gouden sieraden en Monzario Argento zijn direct online te bestellen via BoumanOnline.

Monzario is een Nederlands merk met een Italiaans klinkende naam. Berno Boelens, eigenaar en bedenker van het merk wilde dit zo omdat praktisch alle sieraden van Monzario in Italië worden vervaardigd. Italië staat nu eenmaal bekend om de schitterende sieraden die er vandaan komen en daarom misstaat de naam Monzario overduidelijk niet.

Door het uitzonderlijk grote aanbod en grote kennis op het gebied van schakelscolliers en sluitingen onderscheidt Monzario zich duidelijk ten opzichte van andere merken. Op het moment bestaat de collectie uit ruim 1000 verschillende modellen waarvan altijd een collier én een armband te koop om samen te kunnen dragen als een prachtige set.

Bouman Juwelen is officieel dealer van Monzario sinds de oprichting van het merk in 1989. Berno Boelens van Monzario kwam langs en presenteerde zijn collectie gouden juwelen. Door de grote omvang van de collectie en de vernieuwende modellen die daar bij hoorden, werd het al snel duidelijk dat dit een merk zou worden dat in de toekomst grote nationale bekendheid zou vergaren.

Deze nationale bekendheid is er gekomen en Monzario is één van de belangrijkste merken geworden voor gouden sieraden in Nederland. Hoewel er op dit moment ook een groot aantal merken is dat probeert om hetzelfde te kunnen bereiken als Berno, zal Bouman Juwelen te allen tijde Monzario juwelen blijven verkopen. Wij hebben de gehele ontwikkeling van het merk van dichtbij meegemaakt en kunnen oprecht zeggen dat Monzario altijd het meest complete merk is geweest dat er bestaat.

Sinds december 2010 maakt het juwelenmerk ook een collectie luxe, zilveren juwelen onder de naam Monzario Argento. De klasse en veelzijdigheid van Monzario komt ook in het zilver duidelijk naar voren. Met grote trots presenteren wij dan ook beide collecties in onze winkel.