Fope Gioielli

Fope-Visual
Koop Fope Twin armbanden direct via het internet bij BoumanOnline.nl

Het Italiaanse Fope is een van de beroemdste sieradenfabrikanten ter wereld. Het atelier maakt juwelen met buitengewone schoonheid en van uitmuntende kwaliteit. De Italianen maken enkel gebruik van de beste materialen zoals 18 karaats goud en een eigen palladium-zilver legering (SilverFope).

De brede collectie 18 karaats gouden juwelen is gemaakt met het grootst mogelijke oog voor detail. De draagbaarheid van de verfijnde schakelcolliers, armbanden, ringen en oorsieraden die door Fope worden gemaakt is perfect. Daarbij komt nog eens dat nagenoeg alle juwelen van Fope Gioielli in het wit-, geel- en roségoud te verkrijgen zijn waardoor er binnen de collectie altijd een keuze te maken is die aansluit bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

De toewijding waarmee dagelijks met de juwelen van Fope wordt gewerkt is bij Bouman Juwelen duidelijk te vinden. In de afgelopen 20 jaar dat wij Fope verkopen kunnen we oprecht zeggen dat wij het merk hebben leren kennen als geen enkele andere juwelier in Nederland.

Naast de grote collectie gouden juwelen voert Bouman Juwelen ook de collectie SilverFope sieraden. Deze armbanden en colliers, gemaakt uit een palladium-zilver legering, zijn sinds het najaar van 2010 te koop. Bouman Juwelen Culemborg werd als testcase gebruikt voor de collectie buiten Italië. Wegens doorslaand succes is besloten de collectie uit te rollen in verschillende West-Europese landen en Amerika.