Tirisi Jewelry

tirisi
Bekijk de eigen Tirisi Jewelry collectie op BoumanOnline

Het Italiaanse sieradenhuis Tirisi kenmerkt zich door het gebruik van schitterend gekleurde edelstenen. De schittering en glans van deze natuurlijk gekleurde stenen is ongeƫvenaard.

De inspiratie voor de ontwerpen komt uit de grote steden van de wereld. London, New York en ook Amsterdam hebben hun bijdrage geleverd. De 18 karaats gouden sieraden zijn uitzonderlijk goed gemaakt en zijn in de sieradenwereld een klasse apart.

Bouman Juwelen werkt al vele jaren samen met het van oorsprong Nederlandse merk. Het is een collectie waarvan wij volledig kunnen instaan voor de kwaliteit en draagbaarheid. Daarbij komt dat de schoonheid van deze collectie haast ongeƫvenaard is. Naast uitzonderlijke creaties met gekleurde edelstenen is Tirisi ook gespecialiseerd in gouden juwelen met diamant. Bijzonder hierbij is dat de ontwerpers er niet voor terugschrikken om veelvuldig gebruik te maken van speciale slijpvormen als baguettes.

Wij willen u graag meer laten zien van Tirisi dan dat hier op de website mogelijk is. U bent welkom om langs te komen, wanneer u graag op afspraak langs wilt komen kan dit uiteraard ook.