Douebelli

Douebelli-Visual
Bekijk de Douebelli sieraden op BoumanOnline

Douebelli is een prachtig merk met een bijzondere geschiedenis. De beroemde armbanden mogen echter niet langer gepresenteerd worden als gemaakt van olifantenhaar.

De armbanden die vroeger dus wel werden gemaakt van het haar van Afrikaanse olifanten worden nu van een ander bijzonder materiaal gemaakt. De lange zoektocht van Douebelli naar een ander, vernieuwend en uniek materiaal heeft ertoe geleid dat de armbanden nu worden gemaakt van Tibetaanse buffel hoorn. Een bijzonder en zeldzaam materiaal dat er voor zorgt dat de armband een nog krachtigere uitstraling heeft gekregen dan ooit tevoren.

Door gebruik te maken van een natuurlijk materiaal zoals dat van de buffel, blijft de armband een natuurlijke uitstraling behouden. Het zwart van de armband, gecombineerd met 18 karaats geel-, wit- of roségoud, geeft de armband die unieke look die eigenlijk alleen door Douebelli kan worden bereikt.

De armbanden van Douebelli worden zowel door dames als heren gedragen. Door de combinatie van zwart met goud kan de armband voor een velerlei aan gelegenheden worden gedragen, van sportief casual tot gekleed.

Naast armbanden heeft Douebelli zich ook weten te specialiseren op andere disciplines binnen de juwelenbranche. Zo worden er tegenwoordig ook hangers, manchetknopen en ringen gemaakt met allen een bijzondere en herkenbare Douebelli look en feel.

Bouman Juwelen heeft één van de meest uitgebreide collectie Douebelli juwelen in Nederland. Ook is er altijd een expert aanwezig om u van dienst te kunnen zijn bij het aanmeten van een Douebelli sieraad. De juwelen worden namelijk altijd speciaal voor u op maat gemaakt.