Longines

longines
Bekijk de Longines Horloges op BoumanOnline

Longines is één van de bekendste horlogemerken ter wereld. Al sinds 1832 maakt het Zwitserse merk bijzonder elegante uurwerken voor zowel dames als heren. De slogan “Elegance is an Attitude” sluit daarom ook naadloos aan bij Longines horloges.

Longines is al 130 jaar nauw betrokken bij de sport. Zo wordt de tijd bij de paardensport al bijna een eeuw bijgehouden door Longines. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat er sinds vorig jaar een speciale Longines Sport Collectie bestaat.

Deze Longines Sport Collectie omvat onder andere de bijzondere Longines Conquest modellen maar ook de Sport Legends, horloges met een grootse geschiedenis die weer opnieuw zijn geïntroduceerd. Bij Bouman Juwelen vind u onder andere de Lindbergh Hour Angle Watch (genummerde uitvoering) en de Longines Legend Diver.

Bouman Juwelen heeft een aparte presentatie voor de meer klassieke Longines horloges zoals de exclusieve Longines Master Collection, de Evidenza modellen en natuurlijk ook de Les Grande Classique des Longines horloges.

Al sinds de opening van de winkel is Bouman Juwelen officieel dealer van Longines. Wij kennen de collectie als geen ander en zijn na bijna 30 jaar nog steeds erg trots deze horloges te mogen verkopen.