Hamilton

Hamilton Jazzmaster
De complete collectie Hamilton horloges vindt u op BoumanOnline.nl

Hamilton is van origine Amerikaans maar wordt al jaren geproduceerd in Zwitserland. Als onderdeel van The Swatch Group heeft Hamilton de beschikking over enorm veel kennis en kwaliteit en dit uit zich in een brede collectie luxe horloges voor zowel dames als heren.

De collectie bestaat voor het grootste deel uit herenhorloges maar er zijn ook enorm leuke modellen voor dames. De nadruk ligt vooral op automatische uurwerken maar uiteraard zijn er ook quartz-modellen. Eigenlijk is het gewoon een heel compleet merk met een boeiende collectie.

Met speciale uurwerken zoals de ETA-Valjoux 7750 of de gemodificeerde varianten H31 en H21 (exclusief vervaardigd door ETA voor Hamilton) heeft Hamilton een brede basis om mee te werken. Wanneer deze prachtige techniek dan ook nog gecombineerd wordt met bijzonder design en leuke details is het niet voor niets dat Hamilton een van ‘s Nederlands snelstgroeiende horlogemerken is.

Bouman Juwelen is sinds 2013 officieel dealer van Hamilton. De horloges zijn te bezichtigen in de winkel aan de Markt in Culemborg of op BoumanOnline.nl