Reparaties

Bouman Juwelen verzorgt ook de reparatie van horloges. U kunt bij ons terecht met ieder horloge, ook voor horloges waar wij zelf geen officieel dealer van zijn, verzorgen wij service en after-sales.

Kleine reparaties
Kleine reparaties aan horloges zoals het plaatsen van een batterij, of het repareren van een horlogeband worden in eigen huis uitgevoerd. Wij besteden veel zorg aan de reparaties van onze klanten, meestal zijn kleine werkzaamheden binnen 24 uur gedaan zodat u het horloge nooit lang hoeft te missen.

Vakmanschap
Bouman Juwelen werkt voor alle grotere reparaties aan horloges samen met de beste vakmensen die onze branche rijk is. Naast zelfstandige horlogemakers wordt ook altijd goed samengewerkt met de verschillende officiƫle aftersales ateliers van de horlogemerken die Bouman Juwelen voert.

In principe kunt u bij Bouman Juwelen met ieder horloge terecht. Ook voor horloges van bijvoorbeeld Cartier, Breitling en Rolex kunt u bij Bouman Juwelen terecht voor service, onderhoud en reparaties. Er wordt dan uitsluitend gewerkt met de importeurs en fabrikanten zelf zodat u verzekerd bent van de beste service.

Garantie
Op reparaties die worden uitgevoerd door Bouman Juwelen wordt standaard een half jaar garantie verleend.

Horloges

Merken

Service