MeisterSinger

meistersinger-juwelierbouman
MeisterSinger horloges vindt u ook bij BoumanOnline!

MeisterSinger is een Duitse topfabrikant van exclusieve horloges. De kenmerkende en originele vormgeving met één centrale wijzer maakt MeisterSinger heel herkenbaar en uniek in zijn soort. De klassieke look en feel van de horloges spreekt enorm tot de verbeelding en maakt het een perfect accessoire voor zowel dames als heren.

De horloges van MeisterSinger worden allen uitgevoerd met Zwitserse uurwerken om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Er wordt samengewerkt met de beroemde ETA-fabriek van Swatch maar ook met de relatief jonge Sellita-fabriek. De uurwerken zijn identiek op gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid en door twee verschillende uurwerken te gebruiken voor de horloges is MeisterSinger van niemand afhankelijk. Deze frisse jonge blik op de horlogewereld kunnen wij bij Bouman Juwelen wel waarderen.

Sinds 2014 heeft MeisterSinger ook een volledig eigen uurwerk, dit is volledig in-house ontworpen en geassembleerd. De Circularis is de het eerste model dat wordt uitgerust met dit bijzondere uurwerk. De onderdelen voor dit zelf ontworpen uurwerk worden gemaakt ingekocht bij gespecialiseerde bedrijven voor het produceren van bijvoorbeeld tandwielen en lagerstenen (Jewels), om deze reden mag het uurwerk niet de naam “Manufactuur” dragen maar dat doet niets af aan de kwaliteit en degelijkheid van dit bijzondere uurwerk.