Maurice Lacroix

Maurice-Lacroix-Visual
Bekijk de Maurice Lacroix collectie op BoumanOnline

Het Zwitserse horlogehuis Maurice Lacroix maakt schitterende horloges volgens een geheel eigen filosofie. Door klassiek design te combineren met hedendaagse technologie wordt een bijzonder hoog niveau bereikt dat zich uit in een veelzijdige en brede collectie, exclusieve horloges.

Maurice Lacroix beschikt in over enkele van de beste horlogemakers die ons keer op keer verbaasd doen staan van hun kunde. De Memoire Un (1) van Maurice Lacroix behoort zonder twijfel tot één van de meest gecompliceerde uurwerken ooit gemaakt. In 2010 verraste Maurice Lacroix de wereld met de Roue Carré, het eerste vierkante tandwiel ooit gemaakt dat provocerend bovenop de wijzerplaat zijn rondjes draaide.

De algemene collectie van Maurice Lacroix is echter een stuk minder ingewikkeld. Kwalitatief perfecte horloges met een extreem hoog niveau van afwerking en een tijdloos design. Dat is terug te vinden in de verschillende collecties met de namen Pontos, Les Classiques en Masterpiece Collection.

De horloges van Maurice Lacroix zijn verkrijgbaar in de winkel maar ook via internet voert Bouman Juwelen de complete collectie horloges.