Calvin Klein

Bekijk de Calvin Klein Horloges op BoumanOnline

Calvin Klein is al vele jaren één van Amerika’s meest bekende ontwerpers. Deze modemagnaat heeft een enorm breed assortiment aan kleding, accessoires, sieraden en horloges.

De collectie horloges van het merk is één van de meest uitgebreide die er in de modewereld te vinden is. Van de strak ontworpen Dress serie tot aan de bijzondere Hypnotic en Impact modellen. Ieder model weerspiegeld de unieke eigen stijl van Calvin Klein.

De horloges van Calvin Klein worden al sinds de introductie van het eerste CK-horloge gemaakt door de Swatch Group. Het Calvin Klein label maakt bij de Swatch Group deel uit van een breed arsenaal aan internationale topmerken zoals Longines, Tissot, Certina, Balmain en natuurlijk Swatch zelf. Het is natuurlijk altijd fijn om te weten dat een horloge van een modemerk als Calvin Klein wordt gemaakt door échte horlogemakers, waardoor een goede kwaliteit van uw horloge te waarborgen is.

De horloges van Calvin Klein zijn allemaal Swiss Made waardoor ze verzekerd zijn van het hoogste kwaliteitskeurmerk dat er op het gebied van horloges te behalen is.