Guess

guess
Bekijk de Guess Horloges op BoumanOnline

Guess is een populair modemerk dat al ruim tien jaar een eigen horlogelijn heeft. Horloges van Guess zijn altijd van deze tijd en lopen zelfs vaak voor op trends in de mode.

Kenmerkend voor de collectie is het opvallend gebruik van zirconia. In veel van de ontwerpen worden deze glimmende briljantjes gebruikt om er voor te zorgen dat ieder horloge van het merk echt in het oog springt.

Met recente nieuwe toevoegingen zoals de Clearly Guess modellen waarbij het gedeelte waar de wijzers op zitten slechts op drie punten de kast raakt is er bijzonder. De ruimte tussen de gekleurde driehoek en de rand van de kast is geheel doorzichtig waardoor u de pols kunt zien.

Ook de all-time klassiekers uit de Guess collectie, de Prism en Prism Squared (rechts getoond zonder zirconia) zijn absolute toppers uit het assortiment van Bouman Juwelen Culemborg. De horloges zijn door het relatief behoudende ontwerp perfect draagbaar voor iedere gelegenheid.

Guess horloges zijn eigenlijk niet weg te denken uit het huidige modebeeld. Bij Bouman Juwelen is er altijd een groot assortiment Guess in de winkel aanwezig. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden er binnen deze schitterende collectie bestaan.