Bouman Juwelen Historie

Bouman Juwelen werd in 1974 opgericht in Beesd door Jan Bouman. De juwelierszaak aan de Voorstraat was toen met name gespecialiseerd in gouden juwelen, polshorloges en klokken. Hanny, de oudste dochter van de juwelier startte in november 1979 samen met haar man Herman de winkel in Culemborg.

Bouman Juwelen Culemborg is nu al dertig jaar gevestigd aan de Markt in het centrum van de stad. Het diepe pand, dat in januari 2008 een gemeentelijk monument is geworden, heeft een huiselijke en warme sfeer. Het niveauverschil, dat van oudsher in de winkel aanwezig is, zorgt voor een scheiding van de ruimte waardoor er altijd de rust kan worden gevonden voor een persoonlijk gesprek.

De tijden veranderen en om toonaangevend te blijven in de regio ga je daar in mee. Dat is de filosofie van Bouman Juwelen Culemborg. Vakkennis en liefde voor sieraden en horloges is het belangrijkste. Dit is de basis waarmee er iedere dag wordt gewerkt bij Bouman Juwelen Culemborg.

Het resultaat van deze filosofie is dat Bouman Juwelen altijd een prachtig aanbod heeft staan. De vernieuwing die in de winkel te vinden is, is ongeƫvenaard. Constant worden de nieuwste collecties van topmerken als Ti Sento, Buddha to Buddha, Tirisi Moda en Thomas Sabo aangeboden in de winkel. Ook de nieuwste modellen van gerenommeerde horlogemerken als MeisterSinger, Tissot en Longines zijn steevast te vinden in de winkel van Bouman Juwelen.