BoumanOnline

BoumanOnline.nl is één van Nederlands grootste webwinkels voor sieraden, horloges en luxe accessoires. De website is opgericht door Robbert Treffers, de derde generatie juwelier bij Bouman Juwelen. Sinds 2008 wordt de site bezocht door vele duizenden mensen en er worden jaarlijks meer dan 15.000 pakketten verstuurd over heel de wereld. De website is in 2012 en 2013 bovendien gekozen tot webwinkel van het jaar bij de publieksprijzen van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie.

Via BoumanOnline worden praktisch alle sieraden en horloges verkocht die ook in de winkel te vinden zijn. Sinds 2012 is er zelfs een heus Diamant Atelier online waarbij u als websitebezoeker een eigen diamanten ring kunt samenstellen. U kiest uw diamant op basis van kwalitatieve eigenschappen en vervolgens kiest u het montuur waar de diamant in gezet mag worden.

Een bezoek aan BoumanOnline is de moeite waard. Niet alleen om online te winkelen, maar ook om u te oriënteren. U kunt bijvoorbeeld een verlanglijstje aanmaken en daarmee naar de winkel komen. Ook kunt u telefonisch of per mail een horloge of sieraad reserveren zodat u dit in de winkel kunt bekijken!