Martinshof

martinshof

Martinshof staat garant voor een ruime keus aan verschillende modellen met een individueel karakter. Opgericht in 1957, is een uitgesproken trendsetter op het gebied van trouwringen. De collectie wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe modellen, van klassiek tot uitgesproken trendy en alles daartussenin. Bruidsparen hebben bij Martinshof bovendien de mogelijkheid om hun eigen set ringen te ontwerpen. Trouwringen van Martinshof zijn immers niet alleen vakwerk, maar vooral ook maatwerk.

Martinshof heeft een jarenlange ervaring op het gebied van trouwringen en kan daardoor als geen ander inspelen op actuele ontwikkelingen. Martinshof is tevens topspecialist in het zetten van briljant, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Samen met het vakmanschap van goudsmeden en diamantzetters, resulteert dat in een unieke serie trouwringen die in alle opzichten ‘op maat’ zijn.

Bouman Juwelen is een expert op het gebied van luxe trouwringen, met altijd meer dan 300 modellen op voorraad, verdeelt over de verschillende merken, is altijd een juiste keuze te vinden. Wanneer u op zoek bent naar trouwringen kunt u altijd een afspraak met ons maken om rustig alle mogelijkheden te bekijken.

Trouwringen

Merken

Service